HasenChat Music Nederland

Het Koninkrijk der Nederlanden is een soevereine staat samengesteld uit vier landen: Nederland, Aruba, Curaçao en Sint Maarten.

Hoofdstad: Amsterdam

Welkom op de startpagina van HasenChat Music Nederland.

Bij HasenChat Music is er muziek in verschillende stijlrichtingen van Slow Ambient. Hip Hop en Rap. Maar ook snellere dance-muziekstijlen als house en trance.

Ze kunnen luisteren naar onze muziekproductie op muziekportals zoals Spotify, Google Play en vele anderen.

Je kunt onze muziek kopen bij ITunes, Amazon en waar je muziek kunt kopen.

Verder bieden we ze onder Muzieknieuws op deze pagina Dagelijks een samenvatting van wat er nieuw is in de muziekwereld.

Volg ons op Facebook, Twitter, Youtube, Soundcloud om informatie te krijgen over nieuwe releases. Voor onze fans zijn er van tijd tot tijd ook gratis downloadlinks voor muziek, dus het is de moeite waard om te volgen 😉

De naam Bunnies Chat?

De HasenChat bestaat al sinds 1997, een chatsysteem vergelijkbaar met Facebook. Sinds februari 2014 is chat niet langer ons belangrijkste onderwerp. In de toekomst zullen we ons richten op het ontwikkelen van goede muziek en andere entertainmentproducten. Dat betekent meer bruikbare inhoud zoals muziekfilm en games en minder gratis chatten!

Onder contactadvertenties zijn er veel afzonderlijke en chatportals met beoordeling wanneer ze het chatten kunnen uitbreiden. Of ga uit daten en kan hun single life via een partner verbeteren.

Het maakt niet uit of u een praatje met ons vindt of plezier beleeft aan onze muziek.

We wensen je veel plezier.

Je hare-chatteam

geloofsbrieven
HasenChat Music is te vinden in sommige muziek, films, tv-commercials en gamesproducties. In de Amerikaanse televisieserie Hart of Dixie met Rachel Bilson maakt HasenChat Music – We Party 24 Hours deel uit van de soundtrack. Grandma Caffee in Colombia heeft een tv-spot met HasenChat Music. De game Pro Evolution Soccer bevat muziek van HasenChat Music. In sommige DJ-mixen kun je liedjes van het HasenChat-muzieklabel horen. We hadden nog geen wereldhit in muziek charts, maar een paar kleine successen 😉 Omdat we gewoon clubmuziek doen en geen 0815 radio-rommel. Volg op Facebook HasenChat Music bijna 3 miljoen fans, etc.

Volg ook het konijn. Je weet dat Alice op je wacht in Wonderland 😉