In de Wolken Festival

Het allerleukste festival

Baby op komst of net vader of moeder geworden? Dan is het In de wolken Festival voor jou the place to be. Geniet van de wereld van buiken en baby’s. Met meer dan 100 merken, deskundig advies en leuke activiteiten.

Alle info in één dag
Meer dan 100 shops en merken presenteren de leukste producten en diensten voor jouw baby’tje. Van jouw droomkinderwagen tot de leukste boxkleden, kleertjes en handige hebbedingen. Maar ook gadgets, kraamzorg en verzorging. Alles wat je nodig hebt voor je zwangerschap en baby is aanwezig op het festival.

Festivalgevoel
Op het In de wolken Festival vind je dus alle info voor en over je zwangerschap en je baby. Maar ontspannen is natuurlijk ook belangrijk.

De hele dag en overal maken singer-songwriters muziek
Je kunt terecht bij een van de foodtrucks met verantwoorde snacks en drankjes
Maak een tochtje met de waterfietsen en leen een picknickmand

Adviesplein
Je bent zwanger en dan? Vragen, vragen en nog meer vragen. Op het In de wolken Festival kun je al deze vragen stellen aan diverse deskundigen. De deskundigen die je kent van Ouders van Nu, de borstvoedingsdeskundige, dermatoloog, sport- of voedingsexpert. Ze hebben antwoord op (bijna) al je vragen!
Ook voor stylingadvies voor je babykamer kun je hier terecht bij stylistes. Neem dan wel even wat foto’s en afmetingen van het kamertje mee. Vanaf augustus is het mogelijk via deze site een afspraak voor het Adviesplein in te boeken.

Ouders van Nu Theater
Kom luisteren naar de vele lezingen in het Theater, schuif aan bij boekpresentaties of ontmoet je favoriete momblogger. Dagelijks is er een line up van sprekers geprogrammeerd. Vanaf augustus vind je het programma op deze site. Het kost niets extra, je kunt even ontspannen en steekt er ongetwijfeld iets van op.

Nieuw van Ouders van Nu. Het In de wolken Festival. Hét evenement voor jonge en aanstaande ouders. 17 t/m 19 oktober in de Expo Haarlemmermeer