The Shaving Institute

The Shaving Institute B.V. is gespecialiseerd in het ontwikkelen innovatieve scheermiddelen van een hoge kwaliteit, die het gebruiksgemak verhogen en tevens een verzorgende werking hebben.

Het idee

Het eerste scheerproduct dat gebruiksgemak, snelheid, comfort en verzorging combineert, komt niet uit de lucht vallen. Eén van de grondlegers van The Shaving Institute B.V. was jarenlang werkzaam als leverancier van grondstoffen voor de cosmetische industrie. Hij was niet tevreden over traditionele scheerproducten als schuim, gel en ander scheermiddelen en besloot daarom samen met een aantal ervaren laboranten uit de cosmetica industrie, zelf het ideale scheerproduct te ontwikkelen. Na een ontwikkelingstijd van 2 jaar kwam deze scheer- en verzorgingslotion uit de bus. En voor € 18,95 incl. BTW ligt het vanaf nu in de bus bij iedereen die zijn dag graag snel, glad, fris én verzorgd start.

Het product

Dit geavanceerde scheer- en verzorgingsproduct is geen gel of schuim, maar een transparante lotion. Het grote voordeel daarvan is dat scheidingslijnen van bakkebaarden en baarden perfect zichtbaar blijven – optimale precisie is dus gewaarborgd. En omdat deze lotion niet schuimt, is afspoelen niet nodig. Sterker nog: de lotion trekt al tijdens de scheerbeurt in de huid en start direct zijn verzorgende werking. Bovendien heeft de lotion een subtiele, frisse geur waardoor het gebruik van een aftershavelotion overbodig wordt. En, ook heel handig: De lotion is in tegenstelling tot vele andere niet schuimende scheerproducten, wel met koud water snel van het scheermes te spoelen. (zowel water als energie besparing)

Slim verpakt

De verpakking is net zo doordacht als de scheer- en verzorgingslotion zelf. De compacte 100ml-fles met handige flipdop maakt een perfect doseren makkelijk. Daarbij is de fles en de verpakking zo ontworpen om door elk standaard brievenbus te passen. De lotion is online te bestellen via www.theshavinginstitute.com en voor de aflevering hoeft niemand thuis te blijven. Ook voor ‘frequent flyers’ is de lotion perfect: de 100ml-verpakking
mag altijd mee in de handbagage.

The Shaving Institute