Wanapix

Producten voor uw garderobe en uw huis. Opnieuw uitgevonden door u en voor u.

Kussens, dekbedovertrekken, deurmatten, T-shirts, tassen. Het kunnen basiselementen zijn, maar het ontwerp mag niet worden verwaarloosd. Een gepersonaliseerd product kan zowel in uw huis als in uw garderobe een groot verschil maken. In uw inrichting kunt u uw klassieke meubels eens veranderen door elegantie en moderniteit te geven aan een tweedehands meubel. En natuurlijk voor uw garderobe is het geweldig om een nieuwe trend te zetten, met uw eigen unieke ontwerpen.

In veel van onze producten bieden wij u een breed assortiment, zodat het perfect aangepatst kan worden aan uw stijl, smaak en behoefte. Omdat we weten dat er dingen zijn die u wenst, die u gewoon nergens anders kunt vinden.

Personalisatie in decoratie is meestal duur. Het inrichten van uw huis hoeft echter niet buiten uw bereik te vallen. Daarom bieden we u bij Wanapix de personalisatie dat u zoekt tegen betaalbare prijzen. Daarnaast bieden we u de mogelijkheid om andere producten te personaliseren die u normaal niet kunt beïnvloeden in het ontwerp, zoals kussens, agenda’s, horloges, keukenschorten en rompertjes.

Bij Wanapix onderscheiden wij ons van de rest in het type personalisatie dat wij aanbieden. Onze klantenservice staat altijd klaar om u te helpen met al uw vragen, zodat u uw bestelling volledig naar wens kunt maken. Omdat we weten dat u niet tevreden zult zijn met een half afgewerkt product. Wij leveren ook zeer snel, zodat u zo snel mogelijk van uw product kunt genieten.

Onze gepersonaliseerde producten zijn perfect voor zowel uw eigen huis en garderobe ofwel cadeau te geven voor elke willekeurige gelegenheid. Of het nu voor uzelf, uw moeder, uw man, uw vriendin, uw kind of huisdier is, in onze galerij vind u alle producten om iedereen blij mee te maken. Omdat we weten dat het beste cadeau, de producten zijn die uzelf kunt kiezen met uw eigen personalisatie.

Personalisering is een zeer opkomende sector. De consument vraagt steeds vaker om exclusieve producten waarmee ze hun stijl, persoonlijkheid en denkwijze kunnen uitdrukken. Wat vroeger het bereik van enkelen was, is nu enorm geworden. Van Longchamp tot Nutella tot Nike en Oakley, merken profiteren van deze aantrekkingskracht om het “mine and only mine” product te introduceren. We zitten in het tijdperk van de personalisatie. Echter, Wanapix is hier niet zomaar mee begonnen. Eén van onze sterke punten is de lange geschiedenis van personalisatie: meer dan 25 jaar in fysieke winkels, en sinds 2001 in de online verkoop. Onze catalogus omvat meer dan 1.000 producten, dus we hebben gespecialiseerde en ultramoderne machines om op elk soort materiaal te bedrukken. We zijn dus bereid om de uitdaging van de grote personalisatie aan te gaan. We willen dat consumenten meer keuze hebben met het personaliseren van iets kleins, maar dat zij ook de mogelijkheid hebben om een grotere verscheidenheid aan items te kunnen kiezen. Bijvoorbeeld voor hun huis en hun eigen persoonlijke garderobe te kunnen ontwerpen, zowel met behulp van bestaande ontwerpen en basissjablonen als het helemaal zelf te maken. We willen graag dat men weet dat elk product gepersonaliseerd kan worden en zodat ze iets unieks in handen hebben, zoals ze dat wensen.

Wanapix